FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord verlegt interesse naar nieuw target (21)’

Feyenoord heeft interesse in de 21-jarige vleugelflitser Liel Abada. Hier maakt het Turkse medium Aksam Spor melding van.

De Rotterdammers zijn niet de enige club die dingen naar zijn handtekening. Ook de Turkse topclub Fenerbahçe en het Belgische Club Brugge zijn in de markt voor de aanvaller van Celtic, dat naar verluidt zes miljoen euro wil hebben voor de Abada.

De rechtsbuiten heeft nog een driejarig contract bij Celtic, waar hij in twee seizoenen goed was voor twintig doelpunten en twaalf assists in 61 competitieduels. Abada is daarnaast tienvoudig international van Israël. Eerder speelde hij bij Maccabi Petah Tikva in zijn vaderland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *