FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet droomaanwinst kiezen voor Everton’

Niet AC Milan maar Everton lijkt de nieuwe werkgever te worden van Danjuma. De Nederlandse vleugelaanvaller leek hard op weg naar Milaan, maar Everton lijkt nu door te gaan pakken. Hier maken zowel AS als de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Een huuraanbieding zou zelfs al geaccepteerd zijn door Villarreal. Eerder werd er nog gemeld dat Danjuma enthousiast zou zijn over een move naar AC Milan, maar hij geeft nu toch de voorkeur aan een Everton-transfer. Afgelopen winter was de aanvaller nog dicht bij een move naar Goodison Park, maar toen wist Tottenham de huurtransfer te kapen. Dat zorgde voor woede bij Everton, dat Danjuma nu zelf voor de neus van Milan wegplukt.

Het is niet duidelijk onder welke voorwaarden Danjuma de huurtransfer naar Engeland gaat maken. Zijn club Villarreal stelde harde eisen in eerdere onderhandelingen. Zo wilde het per se een verplichte optie tot koop opnemen in de deal. Het is niet duidelijk of Everton daar akkoord mee is gegaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *