FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-exponent kan overstap maken naar West Ham’

Ian Maatsen mag zich in de belangstelling heugen van het Engelse West Ham United. De linksback kan vertrekken bij Chelsea, maar die willen dan wel een vermogen voor hem incasseren.

Volgens het medium ‘The Guardian’ gaat het om 25 miljoen euro. Maatsen maakte het afgelopen seizoen veel indruk op huurbasis bij Championship-kampioen Burnley. In 39 competitieduels was de Nederlander goed voor vier goals en zes assists. Manager Vincent Kompany wil hem dan ook behouden na de promotie, maar er is de nodige concurrentie.

Onder meer West Ham zit op het vinkentouw en wil zich melden bij Chelsea als Aaron Cresswell naar Wolverhampton Wanderers vertrekt. The Blues hebben overigens nog geen definitief besluit over de toekomst van Maatsen genomen. De voormalig jeugdspeler van Feyenoord en PSV maakt een goede indruk op Mauricio Pochettino, maar door de aanwezigheid van Ben Chilwell, Marc Cucurella en Lewis Hall is de kans op veel speeltijd gering. Voor het juiste bedrag lijkt een transfer daarom bespreekbaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *