FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord lijkt opnieuw niet toe te kunnen slaan’

De kans is kleiner geworden dat Feyenoord zich deze zomer zal gaan versterken met middenvelder Arsen Zakharyan. Hij is vooralsnog te duur voor de Rotterdammers.

Journalist Max Allanazarov weet te melden dat Feyenoord niet meer dan acht miljoen euro voor hem wil betalen. En met dat bedrag zal zijn werkgever Dinamo Moskou niet akkoord gaan. Feyenoord kreeg Zakharyan recent aangeboden door een zaakwaarnemersbureau, maar voor 8 miljoen euro is zelfs 60% van de transferrechten nog niet haalbaar.

Zakharyan was in het seizoen 2022/2023 goed voor 5 goals en 10 assists in 37 wedstrijden namens Dinamo. Volgens Transfermarkt.de is zijn huidige marktwaarde zeker 15 miljoen euro: een dergelijk bedrag kan/wil Feyenoord niet ophoesten. Directeur Dennis te Kloese ziet in de technicus de ideale opvolger van Sebastian Szymanski, die hetzelfde Dinamo Moskou recent nog verruilde voor Fenerbahçe.

One thought on “‘Feyenoord lijkt opnieuw niet toe te kunnen slaan’

  1. gewoon nog langer de afwachtende houding aannemen en dan verdwijnt de Target vanzelf, zo moe van dat getreuzel

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *