FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot: ‘Voor ons zou het een topaankoop zijn’

Arne Slot ziet het helemaal zitten in huurling Yankuba Minteh. De Rotterdammers huren hem voor een seizoen van Newcastle United. Die namen hem deze zomer voor een som van acht miljoen euro over van het Deense Odense BK.

“Dat zijn bedragen, bij ons zou het een recordtransfer zijn! Newcastle begeleidt zijn spelers goed. Maar als je een jongen haalt voor dat geld, dan heb je uiteraard hoge verwachtingen van hem en dan wil je hem ook goed begeleiden.”

Hij viel tegen PEC Zwolle (3-1), Club Brugge (2-0) en Union Sint-Gillis (0-0) op met zijn explosiviteit. Samen met de zeventienjarige Leo Sauer maakt hij een ‘uitstekende indruk’, aldus Slot in gesprek met Voetbal International. “Maar ja, als je ziet wat Newcastle voor Yankuba betaald heeft, is het natuurlijk ook niet heel gek dat het een goede speler is”, lacht de trainer van Feyenoord.

One thought on “Arne Slot: ‘Voor ons zou het een topaankoop zijn’

  1. inderdaad leuke speler die Feyenoord (Arne) verder op moet leidden voor een andere club, kun je volgend seizoen weer op jacht naar een R.buiten. gaat niet echt lekker met dat transfer beleid, veel te veel getreuzel en op het moment dat ik deze reactie plaats 21/07 10.00vm nog geen nieuws of Up-grade mbt de lopende onderhandelingen, tegenwoordig waarschijnlijk ook een uitslaap beleid

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *