FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder maakt indruk: ‘Goede actie en niet normaal snel’

Yankuba Minteh is één van de smaakmakers bij Feyenoord in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zijn concurrent Alireza Jahanbaksh is onder de indruk van de vleugelaanvaller.

“Yankuba heeft een goede actie en is niet normaal snel. Die kunnen we heel goed gebruiken voorin. Ook bij de andere nieuwe jongens, Thomas van den Belt, Thomas Beelen en Ramiz Zerrouki, zie je dat er gewoon kwaliteit in zit. Ik ben daar blij mee, want dat maakt het team alleen maar beter. Ik weet honderd procent zeker dat ze hier goed gaan passen”, reageert Jahanbakhsh in gesprek met Voetbal International.

Feyenoord huurt Minteh van Newcastle United, dat deze zomer zeven à acht miljoen euro betaalde aan Odense BK. “Dat hij een concurrent van mij is, daar ben ik niet mee bezig”, benadrukt de Iraanse international. “We hadden vorig jaar ook al heel goede buitenspelers en het jaar daarvoor natuurlijk ook. We hebben op iedere positie goede spelers, dat zorgt ervoor dat iedereen moet presteren en dat maakt het team beter. Prima.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *