FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-sterkhouder dreigt alsnog te vertrekken’

Justin Bijlow dreigt Feyenoord deze zomer alsnog te verlaten. Hier maakt sportmarkerteer Chris Woerts melding van. Hij werd geruime tijd gelinkt aan Manchester United maar die kozen uiteindelijk voor Andre Onana.

Geen Manchester United dus voor Bijlow, maar dat wil niet zeggen dat een transfer uitblijft. In De Oranjezomer onthulde Woerts vrijdagavond dat twee clubs uit de Spaanse competitie in de race zijn. De doelman zou zijn zinnen hebben gezet op een volgend avontuur en de verwachting is dat hij deze zomer alsnog verkast.

Bijlow bleef onlangs nog diplomatiek: “Ik wil uit respect voor Feyenoord niet over andere clubs praten, maar me gewoon focussen op wat er nu bij Feyenoord gebeurt. Daar focus ik me op, en we zien wel wat er gaat gebeuren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *