FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord trekt vermogen uit voor dubbelslag’

Feyenoord wil op korte termijn uitpakken op de transfermarkt. Ze willen namelijk een dubbelslag slaan met het aantrekken van middenvelder Arsen Zakharyan en aanvaller Lucas Ivanusec. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Over de interesse van Feyenoord in Zakharyan en Ivanusec schrijft het AD: “Maar ook voor de waarschijnlijke komst van die spelers geldt: de Rotterdammers willen een marktconforme prijs betalen. En niet méér omdat de club nu ‘toevallig’ zelf 30 miljoen heeft verdiend aan de transfer van Orkun Kökcü naar Benfica en bovendien nog zo’n zelfde bedrag aan Champions League-gelden zal ontvangen.

Het mag opmerkelijk heten dat de komst van Zakharyan als waarschijnlijk naar voren komt. De Telegraaf schreef eerder op de avond namelijk dat de landskampioen juist is afgehaakt vanwege de hoge vraagprijs (meer dan vijftien miljoen euro).

One thought on “‘Feyenoord trekt vermogen uit voor dubbelslag’

  1. de media lult maar wat om wat te schrijven , geen ene supporter neemt dit serieus want het is zelfs irritant, schijnen verschrikkelijk veel moeite te hebben om met concreet nieuws te komen dat blijkt daar die zogenaamde nieuwtjes betreffende transfers en interesses van begin tot eind dagelijks worden herhaald door verscheidene media en site”s en mocht Feyenoord weer 1 of andere speler op de korrel hebben dan is de volgende Soap weer geboren en het gaat maar door en door

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *