FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Calvin Stengs tekent voor vier seizoenen bij Feyenoord

Calvin Stengs zal vandaag een vierjarig contract ondertekenen bij Feyenoord. De Rotterdammers betalen zón zes miljoen euro voor hem aan Olympique Nice.

Martin Haar juicht de overstap toe. “Stengs is een speler die in staat is met één beweging twee man af te schudden en een speler voor de keeper te zetten. Hij heeft inzicht, bezit een steekpass en kan echt een meerwaarde voor Feyenoord worden”, zegt de talentencoach in De Telegraaf. Hij liet de zevenvoudig international al op zijn zestiende debuteren in Jong AZ. “Dat was in een lichting met Owen Wijndal, Teun Koopmeiners en Myron Boadu.”

“Later heeft hij onder Arne Slot ook geweldig gespeeld in het eerste van AZ”, vervolgt Haar. “En we hoeven toch niet te twijfelen aan het inzicht van Slot? Als hij denkt dat hij niet geschikt zou zijn voor dit Feyenoord, haalt Feyenoord hem niet. Stengs was altijd een meerwaarde voor de ploeg.” De aanvallende middenvelder was vorig jaar ook belangrijk voor Antwerp, dat kampioen werd en niet voor niets graag met hem verder wilde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *