FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord maakt van hem een grootverdiener’

Calvin Stengs zal bij Feyenoord een mooi salaris gaan verdienen. Naar verluidt betalen de Rotterdammers hem 1,25 miljoen euro per jaar. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Waar Antwerp ‘nagenoeg akkoord’ was met OGC Nice over een transfersom van zes miljoen euro, maximaal één miljoen euro aan bonussen en een dooverkooppercentage van 30 procent, hikte technisch directeur Marc Overmars tegen het bruto jaarsalaris van 2,5 miljoen euro aan. Stengs wilde niet inleveren ten opzichte van zijn contract bij Nice.

Zondagavond laat bleek Antwerp alsnog bereid aan de eis van Stengs te willen voldoen, maar Feyenoord had zich op dit moment al aan het front gemeld. De Rotterdammers toonden zich slagvaardig en hadden met Arne Slot – de trainer met wie Stengs succesvol samenwerkte bij AZ – een belangrijke troef in handen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *