FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord grijpt mis in strijd om toptarget’

Feyenoord lijkt mis te grijpen in de strijd om middenvelder Arsen Zakharyan. Hij staat namelijk op het punt om een contract te tekenen bij Lazio Roma. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca di Marzo melding van.

Dinamo Moskou vroeg vijftien miljoen euro voor de international van Rusland. Dat bedrag kon Feyenoord niet neertellen. Lazio lijkt er een akkoord van rond de elf miljoen euro uit te hebben gesleept. Dat is exclusief twee of drie miljoen euro aan bonussen.

Zakharyan is bij Lazio in beeld als de opvolger van Sergej Milinkovic-Savic, die voor ongeveer veertig miljoen euro de overstap maakt naar het Saudische Al Hilal. De twintigjarige Armeense Rus heeft nog een contract tot medio 2024 bij Dinamo Moskou. Vorig seizoen was Zakharyan in 37 duels goed voor vijf goals en tien assists. Naast Feyenoord volgde ook Ajax de middenvelder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *