FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft beschikking over een geweldig talent’

Feyenoord-icoon Jan Boskamp is zeer te spreken over het jonge talent Leo Sauer. Hij denkt dan ook dat zijn ‘cluppie’ veel plezier aan de Slowaakse aanvaller gaat beleven.

De Rotterdammers speelde in Oostenrijk een oefenwedstrijd tegen Hoffenheim (4-2 nederlaag) en werkte meerdere trainingen af. Sauer was een van de jongen talenten die met de hoofdmacht mee afreisde naar Oostenrijk. Daar geloofde Boskamp zijn ogen niet. “Sauertje, die is fantastisch. Zeventien jaar, niet te geloven”, laat Boskamp weten in gesprek met Voetbal International.

Sauer werd deze zomer door Feyenoord definitief overgenomen van MSK Zilina. Hij wacht nog wel op zijn eerste officiële minuten namens Feyenoord. “Het is een heel jonge jongen, maar hij heeft lef. Hij durft de actie aan te gaan, echt heerlijk om naar te kijken. Als je daar zo’n ventje hebt lopen, hoef je eigenlijk al geen linksbuiten meer te halen, dat meen ik echt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *