FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Voormalig Feyenoorder meldt zich in Friesland’

Voormalig Feyenoord-middenvelder Mark Diemers traint de komende tijd mee met SC Cambuur. Die club hoopt hem voor langere tijd te kunnen behouden.

“Ik ken hem al zeven of acht jaar”, begint trainer Sjors Ultee bij ESPN. “We hebben altijd contact gehouden. Het is een hele goede voetballer, dus ik ben blij dat hij meetraint. Hij haalt het niveau omhoog en kan andere jongens helpen in hun ontwikkeling. Het is voor beide kanten een win-winsituatie, maar tot nu toe niet meer dan dat.”

Ultee zou Diemers graag willen houden, maar verwacht ook dat het lastig gaat worden. “Hoe graag wil je een Ferrari hebben? Ja heel graag, maar je gaat ook niet je huis ervoor verkopen! Tuurlijk willen we dingen heel graag, maar je moet wel heel goed nadenken over je geld. En wij zijn geen club die veel geld hebben.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *