FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Flinke domper voor Feyenoord in transferstrijd’

Feyenoord ziet het helemaal zitten in de Deense vleugelflitser Gustav Isaksen, maar een bod dat de Rotterdammers hebben neergelegd bij FC Midtjylland is van de hand gedaan. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

Ze hanteren een vraagprijs van 12,5 miljoen euro voor hem. Dat bedrag kan en wil de clubleiding momenteel niet neerleggen, mede ook vanwege de mogelijke komst van Luka Ivanusec (Dinamo Zagreb).

Met het afwijzen van het bod is de interesse voor Isaksen nog niet ten einde. Het medium schrijft dat de aanvaller in kwestie een transfer naar Feyenoord zelf wel ziet zitten. Mogelijk slaat de landskampioen in augustus alsnog toe, al dan met het geld dat eventueel vrijkomt met een uitgaande transfer.

Isaksen kan in een driemansvoorhoede op alle posities uit de voeten. Vooralsnog heeft de Deen 138 officiële wedstrijden in de benen, met 33 doelpunten en achttien assists als rendement.

2 thoughts on “‘Flinke domper voor Feyenoord in transferstrijd’

  1. en toen werd het angstaanjagend stil bij DTK, doorschakelen en snel graag en kom dan eens met nieuws waar de supporters echt blij van worden

  2. Niet zo negatief, Divan.
    We gaan toch niet te veel betalen
    En verder is Stengs al binnen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *