FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Overbodige aanvaller richting Slot: ‘Ik ga pushen’

Alireza Jahanbaksh weigert op te geven bij Feyenoord. De 29-jarige aanvaller mag uitkijken naar een andere club, maar wil dit seizoen gewoon voor zijn kans gaan bij de Rotterdammers.

In een gesprek met trainer Arne Slot heeft hij hem het volgende laten weten: “Ik ga pushen”, zo laat hij ESPN weten. “Ik heb genoeg ervaring om niet op te geven en door te pushen. We hebben een paar goede buitenspelers, maar die hadden we vorig jaar ook. Voor mij is de enige belangrijke persoon de trainer zelf.”

Jahanbakhsh vervolgt: “Ik heb met hem gesproken en hij wil dat ik het team ga helpen met mijn ervaring. We hebben veel jonge spelers. Hij zei dat het aan mij is, als ik het goede gevoel heb om door te pushen dan heb ik kans op speeltijd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *