FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord drukt wel door en heeft akkoord te pakken’

Feyenoord lijkt zich te gaan versterken met de Japanse goalgetter Ayase Ueda. Volgens het medium Voetbal International naderen de Rotterdammers namelijk een akkoord met zijn werkgever Cercle Brugge.

“De clubs zijn er zo goed als uit, enkel het papierwerk moet nog in orde worden gemaakt, waarna Ueda in De Kuip een meerjarig contract kan ondertekenen”, zo weet clubwatcher Martijn Krabbendam. Feyenoord betaalt acht miljoen euro voor de komst van Ueda. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot tien miljoen euro.

In Rotterdam is Ueda de opvolger van Danilo, die deze week naar Rangers FC vertrok. De Japanner kon ook naar andere clubs, maar die werden afgezegd, omdat hij graag naar Feyenoord wilde. De clubleiding ziet Ueda ook als toekomstig vervanger van Santiago Giménez.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *