FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘De Graafschap wil zaken doen met Feyenoord’

De Graafschap wil keeper Thijs Jansen (21) overnemen van Feyenoord. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Hij is momenteel derde doelman bij de Rotterdammers.

Ze zouden hem niet willen huren, maar definitief willen inlijven. De Keuken Kampioen Divisie-club zou op het punt staan contact te zoeken met Feyenoord. Ook De Gelderlander maakt geen melding van een verhuurperiode en meldt simpelweg dat De Graafschap de keeper wil ‘overnemen’.

De 21-jarige Jansen heeft een contract tot medio 2025 bij Feyenoord. Hij is na Justin Bijlow en Timon Wellenreuter de derde keeper van Feyenoord. Als hij vertrekt, lijkt Manou Berger de nieuwe derde keus te zullen worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *