FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Het klopt dat Feyenoord mij een aanbod heeft gedaan’

Feyenoord hoopt dat Justin Bijlow de club nog een seizoen trouw blijft. En daarom hebben ze hem ook een nieuwe aanbieding voorgeschoteld. Zijn naam viel eerder bij Manchester United en een aantal andere clubs.

“Het is nog steeds dezelfde situatie als ik vorige keer heb gezegd”, vertelt Bijlow na de oefenwedstrijd tegen Villarreal (1-1) voor de camera van ESPN. “Het is nu gewoon rustig. Ik heb altijd gezegd dat voor Feyenoord spelen altijd goed is, zeker in de situatie waarin we nu zitten met het oog op de Champions League.”

Bijlow heeft ook de optie om zijn contract bij Feyenoord te verlengen. “Feyenoord heeft mij een tijd geleden een aanbod gedaan”, beaamt de goalie. “Het aanbod was aan het begin van de voorbereiding, de laatste tijd hebben we weinig contact gehad. We zullen het zien. Ik focus me op Feyenoord en laat alles op me afkomen en ik zie op het einde wel waar ik speel. Iedereen weet wat Feyenoord voor mij betekent.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *