FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat zich versterken met type Cody Gakpo’

Feyenoord is dicht bij het aantrekken van de Kroatische vleugelflitser Luka Ivanusec. Voormalig Feyenoorder Matthew Steenvoorden speelde vaak tegen hem en snapt wel waarom de Rotterdammers hem willen hebben.

In een gesprek met het medium ‘Voetbalnieuws’ zegt hij er het volgende over: “Dat is nou echt een goede speler. Wij speelden de laatste wedstrijd van vorig seizoen nog tegen Dinamo en kwamen in dat duel 1-0 voor. Toen ging hij even een tandje versnellen. Hij was bij twee goals betrokken en kwam steeds gevaarlijk vanaf de buitenkant in de één-twee. Onze back had een hele lastige avond die avond.”

De verdediger ziet in Ivanusec veel terug van een bekende Nederlandse speler. “Hij is echt een type dat tussen de linies komt en naar binnen gaat. Een beetje Gakpo, maar dan kleiner. Hij komt vaak naar binnen en schiet dan met zijn rechtervoet. Het is niet echt een speler die buitenom gaat.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *