FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Topclub wil Feyenoord opnieuw pijn gaan doen’

In navolging van Orkun Kokcu aast het Portugese Benfica nu ook op Santiago Gimenez. Hier maakt het medium A Bola melding van. Ze houden daar ernstig rekening met het vertrek van hun spits Goncalo Ramos.

Ze denken zo’n tachtig miljoen euro te kunnen verdienen aan de spits en hebben inmiddels al een shortlist samengesteld met potentiële opvolgers. Het gaat om twee namen: Lucas Beltrán (River Plate) en dus Giménez.

De Mexicaanse spits van Feyenoord kan terugkijken op een droomseizoen. Hij maakte vorig jaar zomer de overstap naar de manschappen van trainer Arne Slot en werd daar na de WK-break een vaste waarde. Giménez had een groot aandeel in het kampioenschap.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *