FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

’15 miljoen euro geboden op Lutsharel Geertruida’

Het Duitse RB Leipzig zou een ‘lachwekkend’ eerste bod hebben gedaan op Feyenoorder Lutsharel Geertruida. Volgens Rutger Vinke van het medium ‘Feyenoord Transfermarkt’ zou het gaan om een som van 15 miljoen euro, plus 2,5 miljoen aan bonussen.

Begin deze maand meldde Sky Deutschland dat Feyenoord het eerste bod had afgewezen. De hoogte ervan was tot nu toe niet bekend. Volgens Feyenoord Transfermarkt wil Feyenoord dat Geertruida bij een vertrek de duurste speler ooit van de club wordt.

De 23-jarige Geertruida heeft een contract tot medio 2025. Hij zou rond zijn recente contractverlenging – in maart tekende hij bij – hebben aangegeven bij de club dat hij ‘verder wil kijken’ indien Feyenoord kampioen zou worden. Dat betekent niet dat hij per se wil vertrekken, zo benadrukt Vinke, maar wel dat hij ‘op te halen is’. “Mijn persoonlijke verwachting is dat er nog een club gaat komen en Feyenoord op een gegeven moment toch overstag moet gaan.”

2 thoughts on “’15 miljoen euro geboden op Lutsharel Geertruida’

  1. hoogstwaarschijnlijk de 1ste aanbetaling, de rest 20miljoen in 2 termijnen excl. doorverkoop en bonussen

  2. als zij hem perse nu willen tellen wij daar een 15 miljoen bij op want dit gaat ten koste van de Champions Legae resultaten en dat kost veel geld, zou als Feyenoord zijnde helemaal geen enkele haast maken, de andere clubs houden Feyenoord aan het lijntje daar CL resultaten mee spelen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *