FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Recordaankoop ziet nieuwe rol bij Feyenoord niet zitten’

Quinten Timber werd afgelopen seizoen door Feyenoord als grote aankoop binnengehaald. Op het middenveld heeft hij inmiddels grote concurrentie en daarom lonkt er een plek op de rechtsbackpositie. Alleen ziet hij dit zelf totaal niet zitten. Dit weet Rutger Vinke van Feyenoord Transfermarkt te melden.

“Ze hadden gehoopt dat hij rechtsback wilde spelen als Geertruida zou vertrekken. Hij is echter nul keer op rechtsback getest”, zegt Vinke in een livestream op Twitter. “Dat heeft een reden: hij wil dat zelf niet. Hij doet daar een beetje lastig over.”

De vraag is nu of Timber, een jaar geleden voor 8,5 miljoen euro overgekomen van FC Utrecht, komend seizoen een basisplek heeft. “Hij moet heel wat spelers eruit spelen op het middenveld. Persoonlijk, en dat is mijn mening als fan, zie ik het niet. Maar wat niet is kan nog komen. Het is een heel dure aanwinst geweest.”

2 thoughts on “‘Recordaankoop ziet nieuwe rol bij Feyenoord niet zitten’

  1. wat wil het niet? gewoon doen wat de trainer van je verlangt en mee geeft als opdracht anders kan je de bank warm gaan houden, Timber voegt als 1 van de duurste aankopen vorig seizoen het minste toe, ik heb misschien 2a3 wedstrijden van hem gezien dat ik dacht, ok hier hebben wij wat aan, misschien wel slim hem in de verkoop te zetten als hij niet snel verbetering laat zien, misschien Ajax interessant voor hem, daar komt ie momenteel misschien wel tot zijn recht

  2. Hallo Divan,
    Geloof je al deze verhalen?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *