FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bij akkoord, pakt Feyenoord een vaste transfersom van 25 miljoen’

RB Leipzig is voornemens om Lutsharel Geertruida naar de Bundesliga te halen. En daarom hebben ze een derde bod neergelegd bij zijn werkgever Feyenoord. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Als de Rotterdammers akkoord gaan dan pakken ze een vaste transfersom van 25 miljoen euro.

Een maand geleden meldde Leipzig zich al concreet in Rotterdam voor Geertruida. De Bundesliga-clubs deed twee biedingen, maar het bleef lang stil nadat Feyenoord niet akkoord ging. Nu kloppen Die Roten Bullen dus opnieuw aan in De Kuip, met een verbeterd bod.

Doordat Josko Gvardiol voor negentig miljoen euro naar Manchester City gaat vertrekken, heeft Leipzig meer financiële slagkracht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *