FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-opsteker in aanloop naar Johan Cruijff Schaal’

Gernot Trauner heeft de groepstraining bij Feyenoord weer deels hervat. De Oostenrijkse mandekker lag er erg lang uit met een blessure aan zijn knie. Een opsteker dus voor de Rotterdammers in de aanloop naar de Johan Cruijff Schaal.

Of de 31-jarige verdediger vrijdag in actie kan komen voor de landskampioen lijkt desondanks de vraag na zijn lange afwezigheid. Met Lutsharel Geertruida heeft Slot een uitstekend alternatief in huis. De Oranje-international is tevens de nieuwe vice-aanvoerder.

Het treffen tussen Feyenoord en PSV wordt vrijdag gespeeld in een uitverkochte Kuip. De aftrap is om 20.00 uur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *