FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Halve Eredivisie wil zaken doen met Feyenoord’

Heel veel clubs uit de Eredivisie hebben een belletje gepleegd naar Feyenoord voor Patrik Walemark. Alleen hebben ze allemaal een ‘nee’ te horen gekregen. Volgens het medium ‘Feyenoord Transfermarkt’ wil de Zweedse vleugelflitser namelijk voor zijn kans gaan bij de Rotterdammers.

Hij heeft een contract tot medio 2026 bij Feyenoord. De kampioen van de Eredivisie verkocht deze zomer al Orkun Kökçü (Benfica), Danilo (Rangers FC), Robert Bozeník (Boavista), Marouan Azarkan (FC Utrecht) en Mohamed Taabouni (Al-Arabi). Verder vertrokken Christian Conteh (VfL Osnabrück), Ofir Marciano (Hapoel Beer Sheva) en Tein Troost (NAC Breda) transfervrij.

Wålemark speelt sinds januari 2022 voor Feyenoord. Hij kwam voor 3,25 miljoen euro over van BK Häcken en speelde sindsdien 36 wedstrijden, waarin hij 3 keer scoorde en 3 assists gaf. Hij heeft ongelukkige maanden achter de rug. Wålemark stond tussen februari en april aan de kant met een bovenbeenblessure en was net hersteld, toen hij een spierblessure opliep. Zodoende dateert zijn laatste optreden van 5 februari (2-2 tegen PSV in de Eredivisie). Hij traint inmiddels weer met de bal, maar is niet wedstrijdfit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *