FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-aanwinst maakt uitstekende indruk’

Feyenoord nam deze zomer Thomas Beelen over van promovendus PEC Zwolle. En de verdediger maakt tijdens zijn eerste Rotterdamse weken een prima indruk.

“Hij past zich snel en goed aan bij Feyenoord”, reageert Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in Voetbalpraat. “Op basis van data konden ze eigenlijk meteen al inschatten dat hij kan gaan concurreren met de centrale verdedigers die ze hebben. Dat was voor Feyenoord een aanleiding om met die jongen in zee te gaan.”

“En hij doet het prima”, zo vervolgt de journalist van weekblad Voetbal International zijn verhaal. Tegen Benfica viel hij in en maakte hij weer een uitstekende indruk. Natuurlijk moet je altijd even afwachten, maar de eerste signalen zijn zeer positief.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *