FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Oranje-international sluit Feyenoord-vertrek uit’

Mats Wieffer is niet van plan om deze zomer te vertrekken bij Feyenoord. De middenvelder denkt namelijk onder trainer Arne Slot nog veel meer stappen te zetten in zijn loopbaan. Afgelopen seizoen wist hij zelfs te debuteren bij het Nederlands elftal.

“Ik zie mezelf nóg de kleedkamer bij Oranje binnen lopen”, vertelt Wieffer in het Algemeen Dagblad. “Het was niet dat ik zenuwachtig was, ofzo, maar enig ongemak voelde ik wel. Zo van: wat heb ik hier te zoeken zeg, tussen al die grote namen? Maar goed, uiteindelijk stel je je voor aan je ploeggenoten en gaat ook dat weer vanzelf. Nu ik erop terugkijk, zeg ik: prachtig om mee te maken.”

Dat geldt ook voor de huldiging met Feyenoord op de Coolsingel. “Je gelóóft het gewoon niet, als je daar staat, honderdduizenden mensen die voor je neus compleet door het dolle heen zijn. Kippenvel. Wát een club. Wát een aanhang. ‘Wow, man’, denk je dan, ‘hier doe je het allemaal voor’. Echt, hoor. In het Nederlands elftal spelen, voor Feyenoord mogen voetballen; dat wordt nooit gewoon.”

Wieffer sluit een transfer deze zomer bij voorbaat uit. Hij wil zich verder ontwikkelen onder Arne Slot. “Hij is technisch en tactisch zo sterk, denkt zó over het spelletje na. Je merkt pas echt hoe goed hij is als je met hem werkt, vandaar dat ik per se bij Feyenoord wil blijven. Ik denk dat ik onder hem nog veel beter kan worden. En dat verlang ik ook van mezelf. Ik móet beter, veel beter.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *