FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik leef bij Feyenoord echt mijn droom’

Santiago Gimenez heeft het bij Feyenoord uitstekend naar zijn zin. De Mexicaanse goalgetter werd vorige zomer opgepikt door de Rotterdammers bij Cruz Azul.

Hij maakte maar liefst 23 treffers in alle competities. En groeide uit tot een international en voelt zich samen met zijn vriendin helemaal thuis in Rotterdam. “De club heeft mij zo geweldig geholpen om mijn aanpassing hier goed te laten verlopen toen ik kwam.”

“Dankzij de coaches en mijn medespelers heb ik een fantastisch eerste seizoen beleefd”, vervolgt de spits in gesprek met De Telegraaf. “Met supporters die me altijd ongelooflijk veel energie geven. Ik leef bij Feyenoord echt mijn droom”, aldus Gimenez.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *