FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet gewoon 70 miljoen vragen’

Santiago Gimenez zet deze week zijn krabbel onder een nieuw contract bij Feyenoord. Maar dit wil niet automatisch zeggen dat hij deze zomer in Rotterdam blijft spelen. Volgens de heren van FC Rijnmond moet de club zich dan ook keihard opstellen mochten er onderhandelingen komen.

Wat Michiel Kramer betreft moet Feyenoord alleen meewerken als er een astronomisch bedrag op tafel komt. Je moet gewoon zeventig miljoen euro voor hem vragen”, vertelt de spits van RKC Waalwijk in het regionale praatprogramma. “Als je ziet wat er gebeurt op de transfermarkt, dan vind ik dat bedrag niet zo heel gek.”

Met Ayase Ueda heeft Feyenoord een concurrent aangetrokken voor Giménez. Dennis van Eersel sluit niet uit dat de Japanner voldoende speeltijd krijgt. “We vergeten het nog wel eens, maar halverwege het seizoen hadden we nog een discussie of Danilo of Santiago Gimenez in de spits moest. Giménez is pas een halfjaar écht basisspeler van Feyenoord. Hij heeft nog van alles te bewijzen bij Feyenoord.”

Mario Bilate is wel enthousiast over Ueda als nieuwe aanwinst. “Hij bevalt me wel. Ueda is dodelijk in de zestien. Hij wordt niet veel in het spel betrokken. Maar hij past wel in het speelstijl van Arne Slot, omdat Cercle Brugge de meeste balveroveringen op de helft van de tegenstander had.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *