FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord grijpt definitief mis in strijd om vleugelflitser’

Feyenoord lijkt definitief mis te grijpen in de strijd om Gustav Isaksen. Volgens de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano heeft zijn club FC Midtjylland namelijk een akkoord bereikt met Lazio Roma.

Hij laat zijn bekende ‘Here we go’ los, waardoor de transfer eraan lijkt te komen. Lazio betaalt rond de zeventien miljoen euro voor de rechtsbuiten. De 22-jarige Isaksen stroomde in 2019 door vanuit de jeugdopleiding van Midtjylland en gooit sindsdien hoge ogen in Denemarken.

Feyenoord werd begin juli voor het eerst in verband gebracht met Isaksen, maar hikte al snel tegen de hoge vraagprijs van Midtjylland aan. De afgelopen dagen werd Lazio steeds meer concreet voor de speler en lijken beide partijen nu tot een akkoord te zijn gekomen. Volgens Romano ondergaat Isaksen maandag de medische tests en wordt de transfer daarna afgerond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *