FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-sterkhouder: ‘Kan niet te weigeren aanbod komen’

Santiago Gimenez houdt de Feyenoord-fans nog even in spanning. De Mexicaanse goalgetter verlengde eerder deze week zijn contract in Rotterdam, maar sluit een zomerse transfer toch altijd niet uit.

“Ja, alles kan gebeuren in het voetbal. De ene dag ben je hier, de andere daar. Het hangt meer van de club af, dan van de speler. Er kan een partij komen met een aanbod dat niet te weigeren is. Je weet het nooit”, zegt Gimenez voor de camera van ESPN na de nederlaag tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

De kans is desondanks groot dat de spits nog minimaal één seizoen in De Kuip blijft. “Ik ben de club dankbaar. Ondanks dat ik nog een contract had, hebben ze besloten me een beter contract te geven. Dit is de club die de deuren heeft geopend voor mij. Het is mijn eerste club in Europa. Ik word elke dag verliefder op dit team. Op de mensen, die mij op een geweldige manier hebben ontvangen. Elk weekend steunen ze ons weer. Nu hebben we verloren en kregen we alsnog applaus. De mensen hier zijn indrukwekkend. Deze club is geweldig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *