FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Hij heeft niet dezelfde kwaliteiten als Orkun Kökcü’

Ramiz Zerrouki werd deze zomer door Feyenoord binnengehaald als opvolger van aanvoerder Orkun Kokcu. Een zware opgave voor de Algerijns international, die volgens trainer Arne Slot over andere kwaliteiten beschikt.

“De kwaliteiten van Orkun Kökçü zijn niet dezelfde als die van Ramiz Zerrouki, dus daar moeten we naar kijken voor de invulling van het middenveld”, vertelt Slot na afloop van het duel tegen PSV, geciteerd door het Algemeen Dagblad. “Mensen mogen dit seizoen veel van ons verwachten. Maar we moeten ook niet vergeten dat we in deze wedstrijd veel basisspelers van het vorige seizoen misten.”

“En Santiago Giménez is ook nog lang niet fit. Maar hij gaat echt weer het verschil maken voor ons als hij wel weer helemaal fit is. Ook Calvin Stengs kon nog niet een hele wedstrijd spelen. Dat zijn geen excuses voor onze nederlaag, maar die dingen spelen wel mee. Daarom maak ik me ook geen zorgen. We staan er best aardig voor”, aldus de oefenmeester.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *