FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Het middenveld van Feyenoord is een stuk minder’

Feyenoord wist gisteren geen beslag te leggen op de Johan Cruijff Schaal. In de eigen Kuip verloren de Rotterdammers met 0-1 van PSV. Analist Mario Been vond het middenveld van de ploeg Arne Slot tegenvallen.

“Ik vond het middenveld heel matig vandaag”, analyseerde Been na afloop bij ESPN. “Het duurde bij Feyenoord allemaal veel te lang. Wieffer, Zerrouki. Het is allemaal een beetje van hetzelfde: tempo veel te laag. De nummer tien positie weten we. Stengs ging eruit en Timber ging daar spelen. Daar kwam eigenlijk veel te weinig uit. Ik denk dat PSV gewoon verdiend deze wedstrijd heeft gewonnen.”

Been kijkt daarbij ook naar vorig seizoen: “Het middenveld van Feyenoord is een stuk minder dan vorig jaar. Als je kijkt naar Szymanski, Kökcü, dat vond ik andere spelers. In scorend vermogen en schoten uit de tweede lijn. Dat zie je nu helemaal niet. Met Wieffer en Zerrouki, die spelen ver terug. Dan moet je een tien hebben die heel dicht bij de spits speelt en dat was vandaag niet aanwezig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *