FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot rekent op vertrek van zijn favoriete verdediger’

Het ziet ernaar uit dat Arne Slot op korte termijn afscheid moet nemen van Lutsharel Geertruida. Het Duitse RB Leipzig wil namelijk serieus voor hem doorpakken.

“Terwijl Dennis te Kloese koffie drinkt, traint Lutsharel Geertruida al niet meer mee met de basis van Arne Slot, hij sluit aan bij de reserves”, schrijft Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam op de website van Voetbal International. “De trainer weet al een aantal dagen dat hij zeer waarschijnlijk afscheid zal moeten gaan nemen van een van zijn favoriete verdedigers.”

“Geertruida was Slots duizenddingendoekje, hij kon hem gebruiken als centrale verdediger, rechtsback en zelfs – bij zeer hoge nood – als middenvelder. Nu neemt hij die multifunctionaliteit mee naar Leipzig”, aldus Krabbendam.

Te Kloese laat overigens weten dat hij nog geen officieel bod heeft gezien van RB Leipzig. “Maar dat is dan slechts nog een kwestie van tijd”, meent Krabbendam. Met de transfersom van Geertruida wordt het transferrecord van Orkun Kökcü direct alweer verbroken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *