FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Braziliaan (26) halen als vervanger Geertruida’

Feyenoord heeft haar vizier gericht op de Braziliaanse verdediger Nino. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Hij moet in Rotterdam de opvolger worden van Lutsharel Geertruida die voor een vertrek naar RB Leipzig staat.

Hij is een 26-jarige centrumverdediger die in eigen land speelt voor Fluminense. Het medium Transfermarkt.de schat zijn marktwaarde in op 7 miljoen euro, volgens 1908 is Feyenoord momenteel een eerste bod aan het voorbereiden op de 1.88 meter lange mandekker.

Nino ligt nog tot medio 2024 vast bij Fluminense en zal financieel gezien prima haalbaar zijn voor Feyenoord. De speler doorliep de jeugdopleiding van Criciúma Esporte Clube en speelde in totaal al 217 wedstrijden voor Fluminense uit Rio de Janeiro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *