FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder krijgt veeg uit de pan: ‘Wat een belachelijke reactie!’

Journalist Valentijn Driessen heeft geen goed woord over voor de actie van Timon Wellenreuther in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Hij rende het veld in na een in zijn ogen foute beslissing van scheidsrechter Allard Lindhout. De chef voetbal van De Telegraaf vond dat de arbiter er prima mee omging.

In de Kick-off podcast kwam het voorval ter sprake. “Er waren tijdens de Johan Cruijff Schaal ook een aantal spelers die dachten: de KNVB heeft nieuwe regels, maar laten we toch maar eens gaan testen of deze worden gehandhaafd”, begint presentator Kamran Ullah, waarna Driessen het moment met Wellenreuther aanhaalde.

“Beláchelijk!”, reageerde de journalist fel. “Wat een belachelijke reactie van die Wellenreuther. Wat dat betreft deed scheidsrechter Allard Lindhout het prima om daarvoor meteen een gele kaart te geven. De rest van de bank was in de rest van de wedstrijd mak, want die heb je

One thought on “Feyenoorder krijgt veeg uit de pan: ‘Wat een belachelijke reactie!’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *