FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord zou Ajax zomaar een flinke hak kunnen zetten’

Ajax probeert al een hele tijd Josip Sutalo los te weken van Dinamo Zagreb maar tot op heden is van een akkoord geen sprake. En het zou zomaar kunnen dat deze er helemaal niet van gaat komen door toedoen van Feyenoord.

Twee spelers van Dinamo Zagreb staan op de nominatielijst om naar de Eredivisie te vertrekken. Luka Ivanusec heeft al te horen gekregen dat hij naar Feyenoord mag verhuizen, maar pas na het voorronde Champions League-tweeluik dat voor de deur staat. Ajax moet daarentegen nog maar hopen op een doorbraak aan de onderhandelingstafel.

Valentijn Driessen maakt zich een tikkeltje zorgen over Ajax en Sutalo. In Kick-Off refereert hij aan Ivanusec: “Dat is wel opmerkelijk, waarom de één wel eerder weg mag en de ander niet. Dan denk ik dat het niet zo moet zijn dat je op de laatste dag van de transfermarkt alsnog achter het net vist.”

“Ze hebben nog steeds goede hoop dat Sutalo gaat komen”, reageert clubwatcher Mike Verweij op zijn beurt. Over Hiroki Ito van VfB Stuttgart stelt hij: “Er is een tweede bod gedaan, maar Stuttgart wil hem liever niet verkopen en heeft ook dat tweede bod afgewezen. Dat wordt denk ik een heel lastig verhaal en dan moeten ze doorschakelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *