FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik zou liever zien dat Feyenoord daar op wacht’

Lutsharel Geertruida is hard op weg naar de uitgang bij Feyenoord. Het jeugdexponent zal waarschijnlijk voor meer dan dertig miljoen euro de overstap gaan maken naar het Duitse RB Leipzig.

“Veel Feyenoorders en supporters vinden die transfersom te laag”, zegt Harry van der Laan bij FC Rijnmond. “Ook als je vergelijkt met wat Ajax soms krijgt. Maar dat ga je merken als spelers het nu ook in de Champions League laten zien.”

“Vergeet ook niet dat Jurriën Timber naar Arsenal gaat”, haakt Jan Everse in. “Daar betalen ze nu eenmaal hogere transferbedragen dan in Duitsland het geval is. Dat speelt ook mee. Ik begrijp niet dat er geen Engelse club voor Geertruida komt. Ik zou liever zien dat Feyenoord daar op wacht.”

Everse is wel onder de indruk van Geertruida. “Hij heeft zich geweldig ontwikkeld, vooral in het centrum. Daar speelt hij beter, hij schiet met zijn snelheid het middenveld op. Als rechtsback kwam hij mee en vond ik hem in de passing niet goed, in het centrum is dat veel beter. Ook Slot is er debet aan dat hij zich zo heeft ontwikkeld”, aldus Everse.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *