FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘FC Utrecht meldt zich officieel bij Feyenoord’

FC Utrecht heeft zich officieel bij Feyenoord gemeld voor de 22-jarige middenvelder Ramon Hendriks. Ze willen hem op permanente basis overnemen van de Rotterdammers.

Ze gaan dit weekend een formeel bod uitbrengen op Hendriks, meldt 1908. De hoogte van dat bod is nog niet bekend. Naast Utrecht zijn ook sc Heerenveen en FC Twente geïnteresseerd in de linkspoot. ‘Vooralsnog pakt alleen FC Utrecht concreet door met een goed verhaal’, klinkt het.

Hendriks speelde vorig seizoen al op huurbasis voor Utrecht. Door een zware blessure kwam hij tot slechts vier optredens in de Eredivisie. Bij Feyenoord moet Hendriks in het hart van de defensie Dávid Hancko voor zich dulden.

In de voorbereiding op het huidige seizoen sprak VoetbalPrimeur met Hendriks. De centrumverdediger was toen nog niet van plan Feyenoord te verlaten. “Het voelt fijn om vertrouwen te krijgen van zo’n mooie club. Ik heb ook met Slot gesproken en hij zei dat ik me mocht laten zien. Daar ben ik gewoon heel erg blij mee”, zei hij onder meer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *