FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord om de tafel met club uit de Championship’

Feyenoord hoopt zich deze zomer nog altijd te kunnen versterken met oude bekende Luis Sinisterra. Ze zitten momenteel om de tafel met Leeds United om tot een akkoord te komen. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Hetzelfde doen ze ook met Sevilla voor Oussama Idrissi.

Het medium benadrukt dat de Rotterdammers hopen één van beide oud-spelers daadwerkelijk in te lijven. ‘Feyenoord en Leeds United steken in de komende uren op directieniveau de koppen bij elkaar’, klinkt het. Een mogelijke deal wordt ‘springlevend’ genoemd.

De Stadionclub stuurt aan op een huurtransfer van Sinisterra. Leeds geeft echter de voorkeur aan een verkoop van de Colombiaan, die wenst te vertrekken. De buitenspeler geniet naar verluidt ook interesse uit Spanje en Duitsland. Het is afwachten of Feyenoord aan de salariswensen van Sinisterra kan voldoen. De aanvaller traint, in afwachting van verdere ontwikkelingen, individueel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *