FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Hij laat bij Feyenoord liever zijn voeten spreken’

Lutsharel Geertruida leek hard op weg te zijn naar het Duitse Red Bull Leipzig, maar de transfer ketste uiteindelijk toch af. Toch hoeven de fans van Feyenoord niet op mindere presentaties te rekenen van de verdediger.

Hier maakt clubwatcher Martijn Krabbendam melding van. “Verwacht van Geertruida geen uitgebreide reconstructie over zijn gemiste transfer. Hoewel hij zijn stotteren, een van de redenen dat hij niet graag interviews gaf, steeds beter onder controle heeft, blijft hij een man van weinig woorden. ‘Van nature ben ik niet zo van de aandacht’, zei hij eerder in VI.”

Zijn prestaties op het veld zullen Geertruida nog altijd als eerste kenmerken schrijft Krabbendam. “Geertruida laat bij Feyenoord liever zijn voeten spreken. Die schopten het bijna tot een transferrecord, maar zorgen er nu voor dat de club kan blijven vertrouwen op de defensieve kwaliteiten en de vastigheid aan de bal van de Oranje-international. Wie Feyenoord zag worstelen tegen Fortuna Sittard, weet dat de kampioen ze nu even harder nodig zal hebben dan een recordtransfer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *