FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord legt vijfjarig contract voor hem klaar’

Feyenoord wil zich op korte termijn gaan versterken met de 19-jarige Luka Stojkovic. Voor de aanvallende middenvelder van Lokomotiv Zagreb ligt in Rotterdam een vijfjarig contract klaar. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

Ze zien in hem de vervanger van Ezequiel Bullaude, die is verhuurd aan Boca Juniors. De Rotterdamse club hoopt voor ongeveer drie miljoen euro een akkoord te bereiken met Lokomotiva Zagreb, de club van Stojkovic. “Feyenoord heeft beet — wanneer ook de clubs elkaar kunnen vinden, lijkt een deal snel van de grond te kunnen komen”, aldus 1908.nl.

Eerder werd al bekend dat Stojkovic een uitgesproken voorkeur voor Feyenoord heeft. De Rotterdammers azen daarnaast ook nog op de komst van Luka Ivanusec. Hij kan ook voor vijf jaar tekenen bij Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *