FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Toptargets niet haalbaar voor Feyenoord’

Het is Feyenoord vooralsnog niet gelukt om zich te versterken met de juiste aankopen. De Rotterdammers hebben het lastig na het vertrek van o.a Orkun Kokcu en Sebastian Szymanski.

In een situatieschets van het Algemeen Dagblad komt naar voren dat Feyenoord met diverse grote spelers om de tafel heeft gezeten. De Rotterdammers kunnen op sportief vlak wel degelijk perspectief bieden met Champions League-voetbal, maar het struikelblok ligt bij het financiële vlak. ‘Slot (Arne, red.) sprak met Noa Lang van Club Brugge. Los van het feit dat de speler zich niet vleiend uitlieft over Feyenoord in een podcast, bleek de komst van de aanvaller financieel niet haalbaar’, is te lezen.

‘PSV sloeg wel toe’, vervolgt het AD. ‘De trainer van Feyenoord zat ook hoogstpersoonlijk tegenover Arnaut Danjuma, die voor een forse huursom en een riant salaris leek op te halen bij Villarreal.’ De Rotterdammers informeerden ook bij Charles De Ketelaere, ‘maar werd een ‘nee’ verkocht door AC Milan.’ Ook werd in Rotterdam geprobeerd Martin Baturina van Dinoma Zagreb aan te trekken. ‘In De Kuip begonnen ze al te likkebaarden als ze aan de talentvolle Kroaat in het shirt van Feyenoord dachten. Financieel bleek het niet haalbaar voor de Rotterdammers’, aldus het AD.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *