FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord pikt graantje mee van Premier League-transfer’

Gustavo Hamer speelt dit seizoen in de Premier League. Hij verruilt Coventry City namelijk voor een avontuur bij Sheffield United. Een overstap waar ook zijn oude club Feyenoord een ‘graantje’ van meepikt. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

Bij Coventry City kwam Hamer ooit terecht via PEC Zwolle, dat hem op haar beurt overnam van Feyenoord in 2017. Destijds betaalden de Zwollenaren om en nabij drie ton voor de middenvelder, die in De Kuip nooit echt wist door te breken.

Bij PEC Zwolle verging het Hamer beter, getuige zijn overstap voor ongeveer anderhalf miljoen euro naar Engeland. Ook in Engeland maakte Hamer indruk. Hij maakt een toptransfer naar de Premier League. Feyenoord krijgt naar verluid 465.000 van deze transfer, zo zocht Job Gulikers (onderzoeker HAN Sport & Bewegen) uit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *