FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Deal tussen Feyenoord en aanvaller kwestie van tijd’

Feyenoord is in haar zoektocht naar aanvallende versterking uitgekomen bij Oussama Idrissi. Ze zijn momenteel in gesprek met zijn werkgever Sevilla om een nieuwe deal te realiseren.

“Ze willen hem opnieuw huren en Idrissi zelf ziet een rentree ook zitten”, zo meldt Voetbal International. De 27-jarige aanvaller werd afgelopen seizoen al gehuurd door Feyenoord. Hij kende in Rotterdam een lastig begin, maar speelde een sterke tweede helft van het seizoen. “Hoewel Idrissi niet een speler is die met extra klasse het verschil maakt, doet hij dat wel als teamplayer. Hij voldoet aan de eisen die Arne Slot stelt aan een buitenspeler voor wat betreft de individuele actie, diepgang zonder bal, defensieve arbeid en rendement. Idrissi overlegde op alle fronten uitstekende cijfers”, schrijft clubwatcher Martijn Krabbendam.

Sevilla zou mee willen werken aan een overstap, terwijl ook Idrissi een terugkeer in De Kuip ziet zitten. “Een deal is nog slechts een kwestie van tijd”, aldus Krabbendam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *