FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Sassuolo meldt zich bij Feyenoord voor zaken’

Het Italiaanse Sassuolo zou zich bij Feyenoord hebben gemeld voor Marcus Pedersen. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

Volgens het medium heeft de clubleiding van Sassuolo zich inmiddels gemeld bij Feyenoord om een mogelijke transfer te bespreken. Daarbij is ook al een bod ter sprake gekomen, ‘waarvan later in het onderhandelingsproces meer gezegd kan worden’, zo is te lezen.

Feyenoord verlangt naar verluidt ongeveer zeven miljoen euro voor Pedersen, die eerder ook al op de radar stond van Torino. Die club pakte destijds niet door, terwijl Sassuolo dat wel van plan is. De Noors international geldt als de topkandidaat om de club te versterken en lijkt zelf ook wel oren te hebben naar een overstap.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *