FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘West Ham United wil zaken doen met Feyenoord’

West Ham United heeft Feyenoord-spits Santiago Gimenez op de korrel. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

Na het vertrek van Gianluca Scamacca (Atalanta Bergamo) en mogelijk Michail Antonio snakt de Londense club naar een nieuwe spits. Momenteel zoekt West Ham naar een ‘nieuwe, jonge optie’. Mexicaans international Giménez zou aan die profielschets voldoen en is daarmee een belangrijke kandidaat.

Daar voegt 1908.nl aan toe: “West Ham United heeft onlangs geïnformeerd naar de diensten van de Rotterdamse publiekslieveling. De Londenaren deden dat niet alleen bij Feyenoord zelf, maar ook bij het entourage van de spits. Ook ver daar buiten werd kennis verzameld: uitgebreide research is zeer gebruikelijk bij Premier League clubs, voor er verdere concretere toenadering gezocht wordt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *