FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich voor Colombiaanse vleugelflitser’

Feyenoord wil zich deze transferperiode nog gaan versterken met Luis Sinisterra. Maar de kans dat dit gaat lukken lijkt niet groot te zijn. Er zijn namelijk heel veel clubs voor de Colombiaanse flitser in de markt.

Dat is ook niet zo gek, want Sinisterra maakt er zelf geen geheim van dat hij weg wil bij Leeds United. En de club is bereid om mee te werken, omdat het moet snijden in de selectie na de degradatie uit de Premier League.

Volgens diverse Franse media geldt Olympique Marseille als een belangrijke kandidaat in de race om Sinisterra. De Franse grootmacht had in 2022 al interesse in de Colombiaan, die toen Feyenoord besloot te verruilen voor Leeds. Nu zou zijn management hem aangeboden hebben in Marseille om alsnog tot een samenwerking te komen deze zomer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *