FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat alleen maar bergafwaarts’

In de ogen van analist Aad de Mos heeft PSV de beste papieren om dit seizoen landskampioen te worden. Hij ziet de ploeg van trainer Peter Bosz namelijk ‘hongerig’ voor de dag komen.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad blikt De Mos terug op het openingsweekend van de Eredivisie, waarin PSV met 2-0 won van FC Utrecht. “PSV is er natuurlijk op vooruit gegaan”, begint hij. “Noa Lang is een geweldige aankoop, daar kunnen we niet omheen. Naar mijn idee wordt hij een hele goede speler voor PSV, een lieveling van het publiek.”

De Mos neemt alvast een voorschot op de titelstrijd. “Ik denk dat PSV een groot titelkandidaat is”, stelt hij. “Feyenoord hebben we gezien, dat gaat alleen maar bergafwaarts. Daar ben ik van overtuigd. PSV heeft meer honger.”

Ook in Europees verband verwacht De Mos geen problemen voor PSV, dat het dinsdag opneemt tegen Sturm Graz en bij winst Rangers FC of Servette FC treft. “Ik denk dat PSV zich met twee vingers in de neus gaat plaatsen voor de groepsfase van de Champions League.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *