FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-transfer zo goed als rond te noemen’

De transfer van Luka Ivanusec naar Feyenoord is zo goed als rond. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. In een eerder stadium bereikte de Rotterdammers al een akkoord met zijn club Dinamo Zagreb.

Zoals gezegd bereikten Feyenoord en Dinamo Zagreb in een eerder stadium al een akkoord. Het enige wat een mogelijke overstap naar de Eredivisie nog zou kunnen blokkeren was een persoonlijke overeenstemming, maar ook dat is volgens 1908 nu helemaal rond. Ivanusec gaat bij de regerend landskampioen een contract tekenen tot medio 2028.

Voordat de handtekening in De Kuip worden gezet, zal Ivanusec nog wel een tweeluik spelen met Dinamo Zagreb in de voorrondes van de Champions League tegen AEK Athene. Die duels, die verplaatst zijn vanwege perikelen tussen fans van beide clubs, worden komende dinsdag en zaterdag afgewerkt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *